Speakeri

Team 1

Ovidiu Drumia

CoFounder AXPConsulting, Agile Coach&Trainerr
Ovidiu Drumia ajuta liderii companiilor sa-si atinga obiectivele de business prin coaching si training. Activitatile lui acopera arii ca: trasformari organizationale, responsabilitate, feedback, leadership, colaborare, optimizare de procese, agile, scrum, kanban. Ovidiu ofera feedback echipelor asupra modului de lucru si proceselor ajutandu-le astfel sa-si indeplineasca obiectivele de business. De asemenea el pune accent pe aplicarea procesului responsabilitatii pentru rezolvarea problemelor si pe crearea unui mediu de imbunatatire continua prin workshopuri dedicate.

Ovidiu este Trainer&Transformation Coach, fiind managing partner in AXP Consulting. Dezvoltarea ca llider a pornit de la postura de programator, apoi ocupand pozitiile de team lead, team coach, transformation coach si trainer. Experienta de transformation coach din ultimii ani l-a ajutat sa inteleaga care sunt problemele cu care se confrunta companiile cand doresc sa faca o schimbare si cum se pot rezolva ele. Lucrul cu firme din Olanda, Belgia, Germania cat si Romania, i-au permis sa-si formeze o viziune de best practices pentru orice schimbare majora pe care si-o poate dori orice companie atat din Romania cat si din strainatate. Printre companiile cu care a colaborat se numara Cegeka, Metro, RAET, Johnson&Johnson.

Team 1

Gabriela Stanca

Departament Manager at METRO
De-a lungul a celor 19 ani de activitate in cadrul METRO, Gabriela a avut placerea de a lucra cu oameni minunati pe diferite proiecte, oameni pentru care sensul cuvintelor ‘ECHIPA’ si ‘TEL COMUN’ reprezentau mai mult decat un contract de munca. Experientele traite impreuna au adus-o unde este astazi. ajutand-o sa se dezvolte atat la nivel personal, cat si profesional.

In prezent Gabriela conduce o echipa in plin proces de transformare, facand pasi importanti in aceasta calatorie. Nimic nu i se pare greu cand lucreaza cu pasiune,cand simte ca poate avea incredere in cei din jur si la randul lor cei din jur au incredere in ea. Astfel, sentimentul pe care il are cand ajunge sa incheie un proiect cu asemenea echipe este inaltator.

Indrazneste sa spuna ca a lucrat cu metodologii cu mult inainte de a sti care sunt acestea. E constienta ca exista termeni si notiuni specifice cu care trebuie sa se familiarizeze indifferent de ce metodologie aplici, insa pentru ea modul de lucru inseamna in primul rand un mod de a trai, inseamna cultura de a da si a primi feedback din care sa extraga acele lucruri constructive ce o pot ajuta sa ajunga la urmatorul nivel de intelegere. In acelasi timp, reprezinta responsabilitate, comunicare, viziune, elemente cheie in lucrul cu orice echipa.

Team 1

Hanno Verloove

International Agile Coach & Trainer at Agile in the Core
Say Agility, people and personal development and Hanno starts to smile. Hanno Verloove is an Agile Coach and Trainer for Agile in the Core. Agile in the Core is a fast growing European player in the Agile revolution and focused on Agile Transformations.

But that didn't happened at once. It took Hanno 25 years to have the courage to finally make the necessary choices to follow his dreams

Back 1998 being in University he got in touch with Agility, or DSDM at that time. Being taught by Arie van Bennekum, who later became famous as co-author of the Agile Manifesto Hanno became DSDM/ Agile Coach and moved later -since DSDM lost momentum -to Prince II Project Management.

Company life was good, the money was great, the houses became bigger and the holiday travels longer and more exotic. But there was something missing and work became an obligation. In 2012 he changed his life completely, he quit his job, went back to his roots, studied Professional Coaching and Therapeutically Hypnosis and started a second Agile life.

In his inspiring talk Hanno make you understand the importance of feedback in Agility and the parallel between the Agile mindset in Transformations and personal leadership or role modelling. In due time, you will -looking back at this talk- realize your Agile journey started here.

Team 1

Sorin Stefan

Founder & CEO at Inotec
Sorin este tata, sot, prieten, antreprenor si Founder & CEO de 11 ani al Companiei Inotec, companie ce se ocupa cu dezvoltare bussiness-urilor online. Activitatea lui Sorin este una complexa, imbinand-o pe cea de manager, care implica o echipa dinamica (delegare, comunicare, motivatie, responsabilitate) cu cea strategica, creativa, orientata spre gasirea unor solutii custom pentru fiecare client in parte.

Sorin este un lider innascut iar cei peste 15 ani de lucru in domeniul online, din care 11 ani ca CEO au contribuit la viziunile sale OutofBox pe care le propune clientilor. Multiplele aplicatii custom dezvoltate si cei peste 100 de clienti fericiti dezvaluie in Sorin nu numai un manager de exceptie ci si un partener responsabil de bussiness.

Sorin va vorbi despre viziunea manageriala intr-o companie, despre calitate vs cantitate, despre oameni vs angajati. De asemenea, va prezenta si strategia lui de angajare, valorile pe care le promoveaza direct si indirect in companie si care sunt pasii de la viziune la implementarea solutiilor in cadrul oricarei companii.

Printre clientii pentru care Sorin a dezvoltat proiecte de-a lungul timpului se numara si Asirom, Omniasig, eMenatwork, Orkla Foods Romania, Atmosfere, BCR Asigurari de viata, Cris-Tim, Rosegur, SmartDrinks.ro, SonyCenter, Panasonic, Romania Libera, Ardealul, LaFantana.

Team 1

Veronel Guiman

Founder&CEO at VMotivation, Motivational Trainer&Coach
Veronel Guiman lucreaza cu antreprenori, manageri și performeri care vor să aiba o motivatie crescuta la nivel personal, profesional și organizational. Angajamentele lui de training acopera multiple aspecte ale motivatiei: engagement, productivitate, performanta, motivarea echipei, leadership, comunicare și performanta organizationala.

In interactiunile one-to-one sau one-to-many, Veronel provoaca cele mai importante motivatii ale oamenilor, pe care ii ajuta sa isi atinga mai usor obiectivele, prin tehnicile și intrebarile potrivite. Tocmai de aceea, fiecare program sau training livrat este personalizat pe nevoia clientului.

Veronel este autorul cartii Dusul cu Motivatie si CEO al VMotivation, avand peste 3 ani de experienta în domeniul motivatiei. In acelasi timp este si fondatorul serviciului SMS Motivational Gratuit, primul de acest fel din lume. In decursul anilor, a colaborat cu diferite organizatii pe plan local printre care BuzzCamp, HP, AEGEE, EESTEC, BusinessDays, Project Management Days, cat si international Cehia si Ungaria.